Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Organització ciutadana
Trobada d'Unitat Popular del Vallès Oriental i Baix Montseny

Granollers acollirà una jornada en què els drets socials, el model de ciutat, la independència i ruptura democràtica es posaran sobre la taula

08/11/2013 Res-pública

Demà, dissabte 9 de novembre, Granollers acollirà la Trobada d'Unitat Popular del Vallès Oriental i Baix Montseny, a partir de les 4 de la tarda a la Troca (carrer Prat de la Riba, 77).

L'acte s'iniciarà amb una fira d'entitats i continuarà amb un seguit de taules de debat, en què es parlarà dels drets socials (l'educació, pel Casal del Mestre; la sanitat, per Caldes en Lluita; i l'habitatge, per la PAH de Granollers), del model de ciutat (la via pública, per Manuel Delgado; el territori, per Granollers en transició; i els pressupostos participatius, per Sara Forch), i la independència i la ruptura democràtica (Ignasi Faura, de l'ANC; Albert Pons, del Procés Constituent; i Arnau Comas, de la CUP).

En acabar les xerrades, a les 19.30 h, es podrà veure una mostra de cultura popular i, a les 21 h, hi haurà un sopar míting amb Jordi Pueyo, regidor de la CUP de Palautordera; Maria Oliver, de la CUP de Granollers; i David Fernàndez, diputat de la CUP-AE al Parlament. I, més tard, a les 22.30, els concerts de Bay Seals, Último Aplauso i el pd UHF-Stereo posaran el punt final a la jornada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid