Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#0Responsables
Milers de persones es tapen els ulls a València davant la 'ceguesa' de la justícia sobre l'accident del Metro

Es torna a omplir la plaça de la Verge de València per estar al costat, un mes més, de l'Associació de Víctimes del Metro.

03/10/2013 Drets i Llibertats

Un nou dia 3 en què la ciutadania ha donat suport a l'Associació de Víctimes (AVM3J) demanant justícia i mostrant la seva indignació a la justícia perquè ha a rebutjar la reobertura d'una investigació sobre l'accident. Per visualitzar aquesta indignació, tota la gent que omplia la plaça han guardat 5 minuts de silenci en record de les víctimes amb els ulls tapats.

En el manifest que ha sigut llegit a la plaça de la Mare de Déu, l'entitat ha carregat contra la titular del Jutjat d'Instrucció número 21 de València, Nieves Molina, qui el passat 17 de setembre va desestimar la petició de la Fiscalia de reobrir el cas per entendre que incompleix els requisits legals.

Recordem que Nieves Molina deia fa unes setmanes que no hi ha cap element nou que motivi la reobertura, malgrat les proves aportades per la Fiscalia. L'Associació de Víctimes del metro de València va rebre amb indignació la notícia, i avui ho ha tornat a denunciar deurant la concentració.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid