Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via Catalana
Els premis del concurs de fotografia sobre la Via Catalana, a Cerdanyola

Cerdanyola per la Independència (CxI) va inaugurar ahir una exposició amb les 31 imatges finalistes sobre la Via Catalana per la independència

10/10/2013 Cultura
El nucli local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va convocar el passat mes d’agost un concurs de fotografia sobre imatges preses durant la Via Catalana de l’11 de setembre. De les moltes fotografies participants se'n va seleccionar 31, que ara es poden veure a la sala d’exposicions de l’Ateneu d'aqueta ciutat fins el 18 d’octubre.
Aquest concurs ha estat organitzat per Cerdanyola per la Independència i diverses entitats de la ciutat, com l’Associació Foto-Cine Cerdanyola Ripollet (Afocer), Oficial Competitions, Contrallum Espai Fotogràfic, el fotògraf Xavi Olivé i OFYSAT.

El membre de CxI Ricard Domingo va explicar que la Via Catalana és un fet que es recordarà i quedarà als llibres d’història “com a una manifestació pacífica, lliure i democràtica d’un poble que vol decidir el seu futur." També va remarcar que els que van assistir a la Via Catalana i molts dels anomenats “majoria silenciosa” estan convençuts que “Catalunya aniria millor amb un estat propi, amb un país més lliure, més democràtic, més just socialment i amb més oportunitats per a tothom”.

Les imatges, que es poden visitar a la sala d’exposicions de l’Ateneu, reflecteixen la gran mobilització independentista de l’11 de setembre passat i els seus aspectes "més emotius, artístics, tècnics i reivindicatius sobre la Via Catalana."

Els guanyadors dels premis van ser Quim Bigas, amb la fotografia titulada “Un bon dia”; Toni Sirera, amb “Civisme, festa i moltes ganes de decidir”; i Jordi Piqué, autor de “Sobre l’Ebre." Un jurat popular també va atorgar un quart premi, un lot de productes de marxandatge de l’Assemblea Nacional Catalana, escollit per votació popular i concedit a Jordi Andreu.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid