Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
Vic aplega l'acte de l'Esquerra Independentista d'Osona
06/09/2013 Política

El conjunt de col·lectius, organitzacions polítiques i sindicals de l'Esquerra Independentista d'Osona realitzarem un acte polític el dimarts 10 de setembre dins el marc de la diada nacional del Principat a les 20:30 a la rambla de les Davallades de Vic, davant de la placa de Bac de Roda.

L'acte constarà de tres parlaments a càrrec de Lluc Salellas (CUP, cap de llista per Girona a les passades eleccions al Parlament de Catalunya), Gemma Aguilar (Arran Osona) i Laia Carrera (Assemblea pels Drets Socials d'Osona).

Organitzacions i col·lectius presents: SEPC Jaume Callís, CUP, Endavant-OSAN, MDT, Casal Popular Boira Baixa de Manlleu , Casal Independentista Manel Viusà de Vic i Arran Osona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid