Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La formació independentista UM9 obté l'alcaldia de Ribes

La decisió de la regidora d’ICV-EUiA de votar a favor de Gavaldà (UM9) ha permès que la formació independentista obtingués l'alcaldia

21/09/2013 Política

Anna Gavaldà, cap de llista d’Unitat Municipal 9, ha estat elegida la nova alcaldessa de Sant Pere de Ribes. La decisió de la regidora d’ICV-EUiA de votar a favor de Gavaldà ha permès un pacte entre la formació independentista i CiU-ViA tot i que la direcció d'Iniciativa per Catalunya havia emès un comunicat en què desautoritzava la decisió de la seva regidora. L’organització comarcal d’EUiA també ha fet públic un comunicat en què s’oposa a la decisió presa per la regidora d’ICV.

La candidata del PSC, Abigail Garrido, ha lamentat el pacte que dóna l’Alcaldia a l'UM9 i el PP ha optat per mantenir-se en l’oposició. Al saló de plens que estava ple de públic (entre el qual hi havia ex-regidors de l'Unitat Municipal 9 com Ramon Moragues i Miquel Muç Vall) s'han sentit alguns crits contra la regidora d'ICV-EUiA.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid