Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació d'Unitat Municipal 9 a Ribes

16.04.07 Més de 150 persones van assistir ahir, a la una del migdia, a la presentació de la candidatura d'Unitat Municipal 9 (UM9) a Ribes (Garraf).L'acte polític va començar amb la lectura dels motius 34 ciutadanes iciutadans per donar suport a UM9. Tot seguit va prendre la paraula Ramon Moragues, president d'aquesta formació política, que va assenyalar que UM9 és un projecte "transversal, basat en la Unitat Popular i d'esquerres, fetpel poble i per al poble".  Va remarcar que vuit anys de govern del PSOE havien deixat un seguit de dèficits, com ara la manca en infrastructures socials i culturals, l'absència de participació ciutadana, la manca de diàleg o el creixement del municipi sense cap mena de planificació.
 

16/04/2007 02:25 Política
A continuació, va intervenir Miquel Muç, cap del grup municipal durant els darrers quatre anys, que en la primera part del seu discurs va caracteritzarla política de l'actual govern municipal de "virtual", ja que es basa en la propaganda constant d'uns projectes que no s'han materialitzat, de manera que s'han acumulat els dèficits a què havia fet referència Ramon Moragues.Tot i això, va alertar que malgrat aquesta "virtualitat" era preocupant queel PSOE governés amb majoria absoluta que li proporcionaven els seus 12 regidors. Al final del seu parlament, va esperonar les persones que vanassistir a l'acte a difondre  totes les greus mancances de l'actual governentre els 28.000 habitants del municipi.
 
En tercer lloc va intervenir Joan Torrents, regidor i candidat d'UM9, que va criticar ERC pel fet de voler ocupar només amb paraules un espai polític queUnitat Municipal 9 fa gairebé trenta anys que construeix. Va reclamar un Ajuntament obert a totes les ciutadanes i ciutadans i a les entitats socioculturals que treballen cada dia per cohesionar el municipi, en oposició al consistori actual, que només té "la finestra oberta als especuladors".
 
Va tancar l'acte, Anna Gabaldà, cap de llista de la candidatura, que va començar dient que havia assumit el repte d'encapçalar la llista perquè  sabia que al darrere hi havia un compromís col·lectiu. Tot seguit vaassenyalar que després del mandat del PSOE els indicadors del municipi estan en vermell en àmbits com la cultura, el territori, els serveis socials il'economia, raó per la qual calia una alternativa que els tornés a posar en verd. Per acabar la intervenció, va plantejat un seguit de propostes concretes en tots aquests àmbits, els quals UM9 es comprometia a dur a terme si governava, entre d'altres l'augment del cent per cent del pressupost destinat actualment a serveis socials o cultura o dedicar el 20% del sòl urbanitzable a habitatge protegit. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid