Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cent cinquanta persones al sopar de la UM9 de Sant Pere de Ribes

29.04.07 Ahir al vespre, cent cinquanta persones van assistir al sopar que Unitat Municipal 9 (UM9) va organitzar, entre d'altres raons, per recaptar fons per a la campanya electoral. En acabar el sopar, cap a dos quarts d'onze, sis dones van recitar i escenificar diversos poemes de poetes i poetesses catalanes, com ara Marta Pessarrodona, J. V. Foix o Miquel Martí i Pol.
 
Tot seguit, van prendre la paraula diversos responsables d'UM9, que breument en un to distès, va analitzar el desenvolupament i els objectius d'aquesta campanya electoral.

29/04/2007 18:18 Política
Presentaciocandidatura6 Presentaciocandidatura6
En primer lloc, va intervenir Josep Garriga, que va dir que la campanya anava bé, com ho demostrava el fet que la recollida de signatures per avalar la candidatura havia estat superior a al 2003. Tot i això, va insistir que quedava molta feina a fer i que calia sobretot fer conèixer la llista electoral i explicar què és UM9 a la gent que encara no ho sap.

Per la seva banda, Ramon Moragues va remarcar que la candidatura tenia un projecte polític per al municipi avalat per les 150 persones assistents a l'acte i per una trajectòria ininterrompuda de gairebé trenta anys. Per la seva banda, Miquel Muç va assenyalar que aquesta candidatura estava feta d'una suma d'il·lusions i d'un compromís, de vegades gens fàcil, amb un poble.
 
Finalment, Anna Gabaldà, que encapçala la llista, va afirmar que UM9 es comprometia col·lectivament a dur a terme un projecte de futur que retornés la identitat a un municipi després de vuit anys de mal govern del PSOE.

Després d'aquests parlaments, la vetllada va finalitzar amb l'actuació del grup La Portàtil FM. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid