Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat.cat
"Camí cap a la independència", un llibre de Llibertat.cat amb motiu de l'Onze de Setembre

Llibertat.cat publica en paper Camí cap a la independència. Articles sobre el procés d’Alliberament Nacional dels Països Catalans, un llibre per als subscriptors del portal

06/09/2013 Política

Llibertat.cat publica un llibre en format paper en ocasió de la Diada Nacional de l’Onze de Setembre. Camí cap a la independència. Articles sobre el procés d’Alliberament Nacional dels Països Catalans és un conjunt d’articles publicats a la secció d’Opinió del portal.

Camí cap a la independència aplega una cinquantena d’articles de vint-i-quatre persones que durant aquests darrers anys han publicat en aquesta secció. El recull està centrat en l’alliberament nacional dels Països Catalans, i tal i com indica la introducció, obeeix a "l’actualitat, la rellevància i la urgència del procés polític irreversible d’alliberament que viu el Poble Català”, ja que “l’opressió nacional és ara per ara la contradicció principal al si de la nostra societat”.

El conjunt dels articles també reflecteix idees, propostes i crítiques que apunten a la independència com a punt de partida per fer possibles la distribució de la riquesa, els drets i les llibertats, la preservació de la cultura i la defensa de la terra. 

Reconeixement al treball intel·lectual dels col·laboradors de Llibertat.cat

Els articles del llibre corresponen al treball de Toni Infante, Jordi Martí Font, Maria Isona, Carles Sastre, Carles Castellanos, Jordi Navarro, Carles Benítez, Nel·la Saborit, Joan Pujolàs, Frederic Tort, Jordi Aldeguer, Carles Bonaventura, Toni Rico, Dídac López, Pau Juvillà, Albert Buigues, Joan Rocamora, Juli Cuèllar, Toni Cucurella, Agnès Toda, Josep Anton Vilalta i Pau Bel.

Gràcies a aquestes persones inserides activament en el procés d’alliberament nacional que viu la nació catalana Llibertat.cat ofereix una secció dinàmica, atractiva i forjadora d’argumentacions i crítica. En aquest sentit, aquest llibre és un reconeixement al treball intel·lectual i militant de totes aquestes persones que han a la secció d’Opinió de Llibertat.cat

Llibre per als padrins de Llibertat.cat

Camí cap a la independència es publica per als subscriptors de Llibertat.cat amb motiu de la Diada. D'aquesta manera, tots els padrins del portal rebran aquest llibre i d'altres que s'aniran editant en un futur, ja que la iniciativa que ara endega Llibertat.cat s'anirà repetint periòdicament i en podran ser beneficiàries totes aquelles persones que hagin apadrinat el projecte. "Apadrina Llibertat.cat" és la principal via per fer més eficaç el portal i garantir-ne la viabilitat i el futur.

Memòria i petit homenatge

Aquest llibre també conté un homenatge gràfic des de l’Esquerra Independentista actual als seus predecessors. Es tracta del disseny de la portada i contraportada,  que remeten a un títol que va aparèixer fa més de trenta anys editat per Independentistes del Països Catalans (IPC), La lluita per la independència, publicat al 1980.

Aquest títol, poc conegut en l’actualitat, contenia gran part de les línies programàtiques estratègiques que van fer possible l’extensió social de l’independentisme modern. Es tracta d’un petit reconeixement al moviment i a les persones, actives i absents, que van fer possible que avui l’independentisme sigui hegemònic entre la població catalana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid