Llibertat.cat fa una crida a esdevenir mecena del documental sobre l'Operació Garzón

Al marge de les donacions acumulades fins al moment, anima a seguir aportant per poder aconseguir el màxim de recursos

02/03/2012 Diari de treball
El portal d'informació Llibertat.cat ha fet una crida a tothom qui vulgui veure fet realitat el documental Operació Garzón contra l'independentisme català a esdevenir mecena. La manera de fer-ho és col·laborant amb la campanya de micromecenatge del documental que Llibertat.cat ha impulsat a través de la plataforma de crowdfounding Verkami.

En tres dies de campanya, el documental ja ha assolit la meitat del mínim de la recaptació que s'ha marcat com a objectiu. Tot i així, al marge de les donacions acumulades fins al moment, Llibertat.cat anima a seguir aportant per poder aconseguir el màxim de recursos que li permetin millorar la qualitat del documental. En un escrit al bloc de Verkami, l'equp de Llibertat.cat agraeix als mecenes -que freguen el centenar- la confiança que han dipositat en el projecte i es mostra confiat que "entre tots farem possible que enguany, any del 20è aniversari dels Jocs Olímpics, l'Operació Garzón no passi desapercebuda, no es manipuli ni s'oculti".

"Volem explicar fil per randa tot el que va passar, de la mà dels que ho van viure. Volem que les noves generacions coneguin la història del seu país, volem combatre l'amnèsia col·lectiva que encara hi ha 20 anys després. Perquè com va dir el membre d'aquest equip Carles Benítez durant la presentació [fotos], fer-ho, explicar-ho, recordar-ho, és una qüestió de país", manifesta.

Llibertat.cat ha difós un vídeo amb un tast de l'essència del que serà el documental i ha fet públic el comunicat que els encausats del 1992 van llegir durant la presentació de la campanya del documental en què donen suport al projecte.

Operació Garzón contra l'independentisme català, impulsat per Llibertat.cat i realitzat per Zeba Produccions, serà el documental de tots els mecenes que hi hagin col·laborat. A canvi, es recompensarà la seva aportació adquirint, per exemple, el DVD del documental abans que ningú des de quantitats modestes. L'agraïment als mecenes quedarà reflectit per sempre més al documental amb el nom als crèdits i fins i tot, qui ho vulgui, es podrà endur una litografia de Marcel Dalmau feta expressament pel documental.
Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Documental sobre l'Operació Garzón - FES-LO POSSIBLE!
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental "Operació Garzón contra l'independentisme català" per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.

No ho podem fer sense el teu ajut. Col·labora i difon el projecte des d'aquí: ves.cat/a8e-

Per saber-ho tot del documental: llibertat.cat/operaciogarzon
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid