Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La Intersindical-CSC, contra l'apartheid lingüístic

La Intersindical-CSC fa arribar tot el seu suport i solidaritat als membres de la comunitat educativa de les Illes, i denuncia que s'ataqui la llengua impunement, una llengua comuna per a tothom i que no entén de divisions administratives

12/08/2013 Llengua
La Intersindical-CSC fa una crida a la mobilitzacó per dur a terme la consulta sobre la independència La Intersindical-CSC fa una crida a la mobilitzacó per dur a terme la consulta sobre la independència

La Intersindical-CSC ha publicat una nota de premsa contra l'ofensiva política i legislativa contra el català per part de diverses administracions de l'Estat espanyol.

El sindicat independentista alerta que "la gravetat d'aquesta actuació rau en la profunda manca de respecte vers drets dels/les catalanoparlants, l'autoritarisme amb què es desenvolupa, l'ús de formules profundament antidemocràtiques i l'exhibició desacomplexada de l'objectiu final de l'ofensiva: acabar amb el català, practicar un culturicidi."

En aquest escrit es denuncia que als territoris de llengua catalana "Es pretén tallar la vitalitat de la nostra llengua comuna, matar-la, tallant de soca-rel el canal que n'assegura la subsistència i ús social: l'ensenyament."

La Intersindical-CSC fa arribar tot el seu suport i solidaritat als membres de la comunitat educativa de les Illes "que estan patint repressió política -perquè d'això es tracta- i volem, també, expressar la nostra admiració per la seva valentia en negar-se a aplicar directives que saben antidemocràtiques... fins el punt de perdre les seves feines en una època de crisi i destrucció d'ocupació terrible. Tot el nostre suport i admiració pel vostre coratge."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid