Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Concert en suport a l'emissora Ona Mediterrània a Mallorca

L’emissora, al dial 98 de l’FM, està en període de proves d’ençà del 27 de desembre passat. Pretén ser un mitjà de comunicació generalista i en català

31/07/2013 Comunicació

El proper dia 9 d'agost el Palau d'Aimadans de Lloseta obrirà les seves portes per realitzar un concert organitzat en suport a l'emissora Ona Mediterrània, el qual comptarà amb la presència del músic i cantant basc, Fermin Muguruza, les components de Zuloak, els valencians Orxata Sound System i el grup mallorquí Taverners.

Aquesta iniciativa parteix dels mateixos promotors de la ràdio, els quals posaren en marxa fa uns mesos, amb el suport de l'Obra Cultural Balear i l’Associació Voltor, una campanya per recaptar col·laboradors i tractar de fer possible la creació d'aquesta emissora que aspira a ser generalista, independent i en català, capaç d'analitzar la realitat sense perdre la perspectiva mallorquina.

Aquest concert representa una passa més per tractar d'arribar a un públic més ampli, i conscienciar encara més a la societat mallorquina de la imperiosa necessitat d’omplir el buit informatiu existent en el moment actual, davant una televisió i ràdio públiques del tot condicionades pel partit polític que domina les institucions.

El concert

Entre els músics que participaran hi haurà Fermin Muguruza, cantant dels emblemàtics Kortatu i Negu Gorriak, amb els quals esdevingué un dels màxims representants de l'anomenat rock radical basc, introduint a més l'ska en les seves apostes musicals.

Apadrinades pel veterà Muguruza trobem les rockeres Zuloak, grup que neix d'un documental fictici sobre la creació d'una formació musical de tres dones que comparteixen inquietuds polítiques, socials i de gènere. La ficció esdevé realitat i finalment s'han embarcat en una sèrie d'actuacions com la que tindrem l'oportunitat de veure a Lloseta.

Així mateix hi participaran Taverners, coneguts pel seu compromís polític i el seu activisme, els quals tornaran a fer sonar les cançons del seu primer disc, No hi ha temps que no torn, on trobarem versions ben personals de cançons de Maria del Mar Bonet, Guillem d'Efak o l'Ovidi Montllor.

Tancaran la nit al Palau d’Aiamans, els Orxata Sound System, col·lectiu musical que aposta pel mestissatge entre el techno valencià dels 90 i la música tradicional, introduint ritmes perifèrics com la cumbia o el funk.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid