Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salut
Concentració davant del CAP de Tortosa per exigir la fi de les retallades
12/06/2013 Drets i Llibertats
Més de 50 persones es van concentrar ahir al CAP del Temple de Tortosa per demanar que s’acaben les retallades en sanitat i exigir transparència en el model sanitari català i ebrenc. L'acte havia estat convocat per la CUP, CATAC i la CGT.

Durant l’acte es va insistir en la idea que aquesta crisi és una estafa que està servint per empitjorar les condicions laborals i els serveis socials, “estem vivint un moment històric on només amb la lluita i la mobilització al carrer podrem aturar aquest capitalisme salvatge que vol acabar amb els drets aconseguits per la gent treballadora durant molts anys de lluita”.

La CUP va tornar a insistir en exigir la transparència en la gestió de la sanitat pública, “com és possible que davant la petició de la CUP de fer una auditoria de SAGESSA a les Terres de l’Ebre els alcaldes d’Amposta, Tortosa i Jesús votaren en contra?”. “Tenim raons per sospitar, Josep Prat, ex càrrec adjunt executiu de la presidència del GRUP SAGESSA, va ser detingut per presumptes irregularitats i malversació de fons públics per la seua gestió a INNOVA (holding d’empreses a la qual pertany SAGESSA)”. “Com és possible que no ens vulguen explicar com es gestionen els diners dels nostres impostos?” “Hi ha alguna cosa a amagar?”.

L’acte va finalitzar amb una pegada de cartells al CAP del Temple amb lemes com La sanitat és un dret i no un negoci, Catalunya inverteix menys % del PIB en sanitat que la mitjana de l’estat o de la UE...

En acabar es va recordar a les persones assistents que el proper dijous a les 16’00 hores a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa es farà una rebuda al conseller Boí Ruiz que “ve a les Terres de l’Ebre a vendre la idea que les retallades en personal no afecten ni afectaran la qualitat del servei”. Tot i que el defensor del pacient a Catalunya ha estimat que almenys 4 morts durant el 2011 tenen com a causa directa les retallades del govern Mas.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid