Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Una escola de Maó no “acceptarà” cap llibre de text en “balear”

Els mestres consideren que es tracta d’una idea tan absurda que no s’aplica a cap altra banda de l’Estat espanyol

10/05/2013 Llengua

El CEIP Mare de Déu del Carme de Maó ha comunicat oficialment a la conselleria d’Educació i a les editorial que no “acceptarà” cap llibre de text en “balear”, segons informa bloko.info

En l’escrit, que ja ha tengut entrada a la conselleria, el professorat de l’escola es limita a “constatar que es tracta d’una idea tan absurda que no s’aplica a cap altra banda de l’Estat espanyol”. Afegeix que la iniciativa “és una despesa ofensiva si es té en compte l’actual situació de crisi econòmica”.

Recordem que el govern balear va manifestar que subvencionarà amb 70.000 euros els llibres de text en modalitats balears.En aquests termes  s'hi va comprometre el president de les Illes, José Ramon Bauzá, davant l'entitat espanyolista Círculo Balear, que afirmava que la mesura contribuiria a frenar "l'adoctrinament pancatalanista" a les aules.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid