Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#0Responsables
Més de 100.000 signatures per a una nova investigació de l'accident de Metro
09/05/2013 Drets i Llibertats
La concentració del 3-4-2013 i a sota, la concentració 3-5-2013 La concentració del 3-4-2013 i a sota, la concentració 3-5-2013

L''Associació de Víctimes del Metro de València (AVM3J) ha aconseguit reunir més de 100.000 signatures per reclamar reobrir la comissió d'investigació a Les Corts Valencianes que depure possibles responsabilitats polítiques.

A través de la plataforma Change.org els signants reclamen una nova investigació "amb garanties", "sense vetos, sense presses i sense lligams" dels compareixents.

La petició adjunta una carta adreçada al president valencià, Alberto Fabra, en què es reclama que atenga les peticions i escolte les nombroses irregularitats que l'associació denuncia, accedint així a reobrir "una investigació objectiva i veraç". 43 persones varen morir i altres 47 varen resultar ferides.

L'accident més greu que s'ha produït a Europa

El 3 de juliol de 2006 es va produir l'accident de la Línia 1 de MetroValencia, en el qual van morir 43 persones i van resultar ferides altres 47, el sinistre d'aquestes característiques més greu que s'ha produït a Europa.

Des de llavors, tots els dies 3 de cada mes es concentren per exigir una recerca de l'accident "real i sense vetos ni adreçaments" i que s'assumeixin "la responsabilitats per la mala gestió de MetroValencia" i per la "estratègia de silenci imposada després de l'accident".

A la darrera concentració a la plaça de la Verge, l'AVM3J va rebre l'escalfor humana de més cinc mil persones. L'emissió del programa de "Salvados" de Jordi Évole segur que va tenir alguna cosa a veure.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid