Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Isabel Vallet prendrà el relleu a Georgina Rieradevall com a nova diputada de la CUP-AE

Rieradevall farà efectiva la baixa voluntària com a diputada davant la impossibilitat d'exercir la tasca parlamentària amb la intensitat que ella desitjaria.

25/05/2013 Política

La CUP-AE ha fet públic aquesta tarda que en les properes setmanes es farà efectiva la baixa voluntària de la diputada Georgina Rieradevall per motius personals. La dedicació que suposa la intensa tasca al Parlament de Catalunya per a un grup petit com la CUP-AE i la manera com vol afrontar la seva maternitat no li permeten d'exercir la seva tasca parlamentària amb la intensitat que ella desitjaria. Per aquest motiu, ha decidit renunciar a l'acta de diputada i facilitar la incorporació d'una nova persona.

En el seu lloc entrarà com a diputada Isabel Vallet Sánchez, número 4 a les llistes per la circumscripció de Barcelona. Nascuda a Benicull de Xúquer (Ribera Baixa) l'any 1981, és llicenciada en Dret, Màster en Dret Penal i en Gestió de l'Administració Pública i DEA en Dret Penal. Ha viscut a Castelló de la Plana i és sòcia del Casal Popular de Castelló. Treballadora interina de l'administració autonòmica. Actualment viu a Barcelona i és militant de la CUP Barcelona al nucli de Gràcia i d'Endavant OSAN.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid