Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Flixenlluita
Una cadena humana envolta els accessos d'Ercros a Flix

Demà, una marxa lenta de vehicles recorrerà  la Ribera d'Ebre

28/01/2014

Gairebé 800 persones van envoltar ahir a la tarda, amb una cadena humana, les dues portes d'accés de l'empresa Ercros de Flix, com acció protesta per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) anunciat per l'empresa. La cadena humana s'ha fet sota el lema "Pel futur de Flix, lliguem-los ben curt".

L'acció reivindicativa, que es va iniciar cap a les cinc de la tarda, va enllaçar la porta de personal amb la de mercaderies. Treballadors, familiars i veïns arribats de diferents municipis de la Ribera de l'Ebre van mostrar un cop més el seu suport al conjunt d'empleats afectats per l'ERO, un nombre que l'empresa va rebaixar de 156 a 76 treballadors.

Les accions protesta seguiran aquesta mateixa setmana, tot i que amb una intensitat inferior després de la flexibilitat mostrada per Ercros el passat divendres. Tot i així, el tinent d'alcalde va anunciar que una marxa lenta de vehicles recorrerà aquest dimecres a la tarda la comarca de la Ribera d'Ebre, com una acció més contra el desmantellament de l'empresa al municipi.

Un cop formada la cadena humana, treballadors i membres del consistori es van reunir a una de les portes i van llegir un breu manifest on han assegurava seguir treballant per evitar el desmantellament de l'empresa. En un dels extrems de la cadena hi havia el treballador més jove d'Ercros, fet que simbolitza "la lluita pel futur de l'empresa al municipi".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid