Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antibel·licisme
Pacifisme contra la política de guerra del Banc Santander i BBVA
07/02/2013 Res-pública
Pacifisme contra les Juntes Generals d'Accionistes de Banc Santander i BBVA Pacifisme contra les Juntes Generals d'Accionistes de Banc Santander i BBVA

El Col·lectiui Banco Santander Sin Armas i BBVA Sin Armas torna a recordar que realitza des de fa uns anys de denúncia contra els Banc Santander sense armes i BBVA sense armes, en el marc de la campanya Banca Armada. Enguany tornarà mobilitzar persones perquè participin a les Juntes Generals d'Accionistes de Banc Santander i BBVA, que es celebraran el mes de març de 2013.

Aquests col·lectius estan vinculats al Centre Delàs que denuncia els negocis de la guerra. Recordem que amb la campanya  “Banc Santander sense armes” impulsada per les ONG Justícia i Pau, Setem i l'Observatori del Deute en la Globalització, el 2010 es va generar una forta reacció per part de l’entitat presidida per Emilio Botín. Després de la denuncia dels negocis bruts d'aquesta entitat bancària de Botín el web d'aquesta campanya va patir un seguit d’atacs de hackers.  Se sospita aleshores que l'atac estava relacionat amb una campanya que denuncia el fet que diverses entitats financeres (Bancaja, Banco Santander, Bankinter, BBVA, Caja Madrid i La Caixa) ofereixen un producte financer nord-americà que promou la fabricació d'armes i la guerra. L'entitat financera hauria utilitzat tàctiques de guerra bruta contra els pacifistes.

L'objectiu d'aquest col·lectiu és denunciar davant els mitjans de comunicació i tots els i les accionistes allà presents, les inversions de Banc Santander i BBVA a la indústria armamentística. Per això demanen la cessió de les accions de les persones que es vulguin a afegir a aquesta campanya de denúncia dels negocis armentístics d'aquests grups bancaris.

Els interessats/des a col·laborar en aquesta acció poden fer arribar la seva targeta de participació signada o adreçar-se a info@centredelas.org per contactar-hi i per gestionar la cessió de les accions-protesta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid