Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
La justícia obliga la immobiliària a acabar les obres de Vallfosca
26/02/2013 Drets i Llibertats
Les obres estan paralitzades des del 2008 Les obres estan paralitzades des del 2008

Una sentència del jutjat de primera instància i instrucció de Tremp obliga la immobiliària Martinsa Fadesa a reprendre i finalitzar les obres de dos pisos inacabats del complex de Vallfosca (Pallars Sobirà) Mountain Resort a Espui (la Torre de Capdella).

Els treballs per a l'estació d'esquí i els més de 900 habitatges previstos estan paralitzats des del 2008, quan el promotor va presentar un concurs de creditors que va suposar la més gran suspensió de pagaments de la història d'Espanya. Segons va avançar ahir TV3 al 'Comarques', la resolució estima la demanda de particulars que van permutar part de les finques on es van edificar els primers pisos del complex a canvi de dos apartaments.

La immobiliària recorrerà la sentència ja que considera que no pot reprendre les obres

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid