Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sense Papers
Concentració al CIE Zona Franca per reclamar la llibertat de dos veïns del Poblenou
20/01/2013 Drets i Llibertats
Un moment de la marxa d'ara fa un asetmana Un moment de la marxa d'ara fa un asetmana

Més de mig centenar de veïns del Poblenou s'han desplaçat aquest diumenge al Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca per reclamar la posada en llibertat de dues persones que hi estan retingudes, Khadima i Yussif.

La convocatòria ha anat a càrrec de la Xarxa de Suport dels Assentaments del Poblenou, que la setmana passada ja es va manifestar contra els darrers desallotjaments de naus ocupades al 22@. En el desallotjament del dia 10, la policia va detenir en Yussif, que no va poder acreditar la seva residència legal a Espanya, i el va portar CIE amb l’objectiu d’acabar deportant-lo al seu país d’origen.

A la concentració també hi havia els representants d'ICV-EUiA i ERC que, juntament amb l'advocat dels interns i una periodista, han pogut parlar, a través d'una mampara de vidre, amb Yussif, però no amb Khadima. L'intern ha enviat un missatge d'agraïment als manifestants que li donaven suport des de fora en el que ha dit que segueix fort i que els estima a tots.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid