Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Salellas: "Serem al Parlament perquè som l’alternativa d’esquerres real i la gent ens ho demana"

El candidat gironí assegura que la campanya de la CUP-AE serà autofinançada i que no dependran de cap crèdit bancari

02/11/2012 Política

El candidat de la CUP-Alternativa d'Esquerres per Girona, Lluc Salellas, s'ha mostrat confiat que la candidatura que encapçala obtindrà representació al Parlament de Catalunya. “Serem al Parlament perquè som l’alternativa d’esquerres real i la gent ens ho demana”, va afirmar dimecres en un acte de presentació de la CUP celebrat al convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries (Alt Empordà).

Salellas va exposar el programa polític de la CUP i va afirmar que està marcat per quatre grans eixos: la construcció nacional; la lluita per un nou model social, econòmic i cultural; l’afany per aconseguir igualtat d’oportunitats i de drets socials i, finalment, la defensa del territori.

El candidat va assegurar que la campanya de la CUP-AE serà autofinançada i que no dependran de cap crèdit a cap entitat bancària.

L’acte, presentat per Ernest Riera i al qual hi van assistir 25 persones, va comptar també amb la presència d’Oriol Turró, militant de la CUP de Figueres, el qual va explicar quina és l’essència de la CUP i en què consisteix l’anomenada Unitat Popular.

D'aquesta manera, va remarcar que la CUP no és "un partit polític a l’ús", sinó “un grup de gent creixent que fa molt de temps que treballem des dels municipis”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid