Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Salellas defensa a l'acte central de Figueres un canvi de model de país

La CUP-AE va celebrar dijous al vespre els actes centrals de campanya a capitals de comarca com Figueres i Banyoles, així com també a Salt, amb el convenciment de que obtindran representació gironina en les pròximes eleccions al Parlament

17/11/2012 Política

El candidat de la CUP-AE per la demarcació de Girona, Lluc Salellas, va participar dijous al vespre a l'acte central de campanya a Figueres, la capital de l'Alt Empordà. L'acte, que va reunir prop de 150 persones al teatre municipal El Jardí, també va comptar amb les intervencions de l'alcaldessa de Vilademat, Irene Palol; el periodista i escriptor de la Catalunya Nord Aleix Renyé i l’històric pagès compromès amb múltiples lluites socials i nacionals Pep Riera.

Palol va iniciar els parlaments posant l'accent en el treball que s’està duent a terme als municipis on governa la CUP, remarcant la participació ciutadana com a qüestió indestriable de qualsevol decisió de rellevància que afecti el poble. Lluc Salellas va situar la CUP-AE com a única opció plenament independentista i d’esquerres a les eleccions del 25 de novembre. Per Salellas “la CUP Alternativa d’Esquerres és la garantia que aquest país avanci amb fermesa cap a la independència i, alhora, plantegi un nou model de país, respectuós amb l’entorn i que trenqui amb el neoliberalisme que ens ha portat on som ara”.

Per la seva banda, Aleix Renyé va mostrar el seu suport a la CUP-AE pel compromís de la formació amb el conjunt de la nació catalana i per una qüestió de classe. L’exdirigent d’Unió de Pagesos Pep Riera, va explicar el seu suport a la CUP-AE des de la seva posició professional i la seva vinculació amb entitats que lluiten per la independència dels Països Catalans com també en defensa del territori, promovent una pagesia de qualitat, valuosa i respectuosa amb l’entorn.

L'acte va comptar amb el cantautor figuerenc Joanjo Bosk, signant del manifest de suport a la CUP-AE. Abans de la seva actuació va explicar que era el primer cop que donava suport a una formació política, i que ho feia per la feina i compromís de la candidatura amb la independència i, sobretot, amb un política plenament d’esquerres.

Acte central de campanya a Banyoles i Salt

Al Pla de l’Estany la CUP-AE va celebrar l’acte central de campanya al museu Darder de Banyoles, amb la presència dels 2 candidats del Pla de l’Estany, la regidora Sandra Pazos i Josep Ignasi Estany. També hi van intervenir la candidata Neus Masferrer de Breda i el portaveu del grup municipal de la CUP a l’ajuntament de Girona, Jordi Navarro. Els parlaments dels quatre candidats varen incidir en el paper de garant cap a la independència i la justícia social de la CUP-AE.

A Salt, els candidats de la vila Marta Guillaumes i l’exregidor Ramon Muñoz, varen compartir taula amb Toni Rico, número dos de la CUP-AE. Tots tres varen exposar els eixos principals del programa electoral i varen respondre les preguntes dels assistents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid