Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nomenclàtor
Denuncien el canvi de l’avinguda del País Valencià d'Algemesí amb “nocturnitat i traïdoria”

El portaveu de "Més Algemesí" ja va anunciar que presentaran una moció per restablir el nom de l'Avinguda

02/11/2012 Política
Placa de l'avinguda del País Valencià a Algemesí Placa de l'avinguda del País Valencià a Algemesí

El col·lectiu municipal "Més Algemesí" va denunciar ahir al finalitzar el ple municipal el canvi del nom de l'Avinguda del País Valencià pel de Comunitat Valenciana que el PP havia confirmat en el punt de l'ordre del dia de l'aprovació de l'acte de l'anterior plenari del mes de setembre.

"Més Algemesí", destaca la forma covard i rastrera conforme s’ha produït el canvi. "Sabedors, per l’enuig que produí l’intent anterior de canviar el nom, que els veïns del carrer no volien tal canvi, l’equip de govern va decidir canviar-lo en el passat plenari de setembre, per la nit, sense informar als veïns ni donar-los tràmit d’audiència, sense passar tal proposta per les Comissions Informatives ni res semblant". 

Segons el col·lectiu municipal, el PP ha vinculat el tema del canvi d’un nom que els molesta a la retirada dels honors a Franco. "Es prengué a tot un carrer com a hostes i moneda de canvi de la seua política rància i desgavellada".

"Terrorisme democràtic"

Amb el reconeixement públic fet ahir per l’actual portaveu popular es consuma, segons Més Algemesí, un autèntic acte de “terrorisme democràtic” en la mesura que s’ha utilitzat perversament la possibilitat legal de presentar esmenes a una moció. Pel col·lectiu, aquest fet demostra la baixa qualitat democràtica de l'actual govern municipal,"obsessionats en laminar i acabar amb tota concepció politico-social que no siga la seua".

País Valencià no és un terme il·legal

El col·lectiu remarca que el terme País Valencià no és un terme il·legal que calgui criminalitzar. Forma part del preàmbul de l’Estatut i és molta la gent que es refereix a aquest territori com a tal.

Moció conjunta

El portaveu de Més Algemsí ja va anunciar al finalitzar el plenari d'ahir que presentaran una moció –possiblement conjuntament amb altres partits- per evitar aquest atropellament a la ciutadania implicada i per demanar que el nom de l’Avinguda torni a ser el de País Valencià. Esperen que el Partit Popular recapacite sobre el que ha fet, que se n’adoni que ha utilitzat perversament els mecanismes legals per un fi que no era el que corresponia i que, almenys, al proper plenari s’abstinga i permeta prosperar aquesta iniciativa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid