Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acollida
Neix la sectorial de l’ANC Immigrants per la Independència

Patricia Gabancho, Aziz Baha, Èric Bertran, Carles Solà i Carles Castellanos intervindran a l’acte de presentació

08/10/2012 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha creat una nova sectorial, aquest cop adreçada als nouvinguts i entitats d'immigrats al nostre país. La sectorial de l’ANC Immigrants per la Independència es presentarà aquest dimecres 10 d’octubre a les set de la tarda a la seu de la Fundació Catalunya Estat.

L’acte comptarà amb les intervencions de l’escriptora Patricia Gabancho; el director del programa de TV3 "Tot un món", Carles Solà; el mediador intercultural Aziz Baha; el sotsdirector general de la Fundació Nous Catalans, Èric Bertran, i el vicepresident de l’ANC, Carles Castellanos. El coordinador de la sectorial d’Immigració de l’ANC, Diego Arcos, serà l’encarregat de presentar l’acte.

Immigrants per la Independència pretén promoure el coneixement de l’ANC entre els col·lectius i associacions de catalans d’origen immigrant, a més d'informar a la població immigrada que la independència no comporta cap problema ni entrebanc per els residents estrangers.

La sectorial també s'ha creat per afavorir la participació de la població catalana d’origen immigrant en el procés d’Independència. A més, la tasca d'aquesta sectorial servirà per avançar en l’elaboració i reunió de continguts vinculats als processos d’immigració, llengua, doble nacionalitat o identitat de cara al debat de l’Assemblea Constituent de la República Catalana.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid