Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11x12 Vaga d'estudiants
Jornada de vaga a la UAB amb molta presència policial

La gran presència policial a la universitat ha estat una constant al llarg de tot el matí

11/10/2012 Educació

La UAB ha viscut aquest dijous la primera jornada de vaga estudiantil del curs. Després que uns 200 estudiants passessin la nit a la Facultat de Lletres ja de bon matí han començat les accions de protesta.

A les 7 del matí alguns dels accessos a les facultats de la UAB ja estaven tallats per barricades fetes pels estudiants. Aquests s’han reunit a dos quarts de 8 del matí amb la intenció de tallar el pas de vehicles a l’AP-7 però allà s’han trobat amb un ampli desplegament de Mossos d’Esquadra que els ho ha impedit. Els estudiants han estat 10 minuts davant dels Mossos i finalment han decidit marxar.

La gran presència policial a la universitat ha estat una constant al llarg de tot el matí. Hi havia furgons de Mossos repartits per tots els accessos de la universitat i un helicòpter sobrevolant la UAB des de dos quarts de 8 del matí.

D’altra banda, aquesta vegada estudiants i Ferrocarrils de la generalitat no han arribat a cap acord, tal com havia passat en darreres ocasions en què els ferrocarrils no feien parada a la UAB, i avui han circulat amb total normalitat. Tot i que aquells que han intentat arribar a la universitat per aquesta via s’han trobat barricades amb contenidors i tanques.

Els piquets informatius han estat fins a dos quarts d’onze passant per les classes on alguns estudiants o professors s’han resistit a fer vaga. La majoria de facultats de la UAB, però, tenien les aules buides.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid