Operació Garzón
Segarra per la Independència presenta a Guissona l’Operació Garzón

A l'acte hi van intervenir Jaume Moya, coordinador de Segarra per la Independència, i Joan Rocamora, un dels detinguts el 1992 militant de l’MDT i de l’ANC a Cerdanyola

03/09/2012 Diari de treball

En el marc de la Marxa cap a la Independència, el divendres 31 d’agost Segarra per la Independència i Llibertat.cat va presentar el documental “Operació Garzón” a la sala de plens de Guissona.

Abans de la projecció es va fer una valoració sobre l'auge de l'independentisme i la proximitat de la data de l'11 de Setembre i la gran manifestació que es prepara a Barcelona convocada per l'ANC.

Després de la projecció del documental es va fer un petit acte que recordava la detenció de desenes de persones vinculades al moviment independentista català en dates prèvies als Jocs Olímpics de Barcelona 92. El ponent i el presentador de l'acte va complementar el documental amb diverses explicacions sobre la ràtzia intruïda pel magistrat de l’Audiència Nacional espanyola Baltasar Garzón, així com els casos de tortura i l'empresonament de nombrosos independentistes durant l'any 1992.

Durant l’acte, amb l'assistència d'una cinquantena de persones que van participar en el debat posterior, hi van intervenir Jaume Moya, coordinador de Segarra per la Independència, i Joan Rocamora, un dels detinguts el 1992 militant de l’MDT i de l’ANC a Cerdanyola.

El documental es presentarà novament a la sala Buireu de Cervera, a les 7 del vespre de divendres 7 de setembre, amb l’assistència de Ramon Piqué, independentista detingut el 1992, i José Miguel Cuesta de Llibertat.cat.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid