Operació Garzón, 20 anys
El documental "L'Operació Garzón" serà present al gran acte del 29 de juliol a Girona

L'Auditori-Palau de Congressos acollirà l'estrena del documental a Girona just abans de la gran festa per la llibertat de la Devesa

20/07/2012 Diari de treball

Llibertat.cat serà present al gran acte previst pel diumenge 29 de juliol a Girona que ha organitzat el diari El Punt Avui per commemorar el concert que el 29 de juliol de l'any 1992 va aplegar 15.000 persones per condemnar l'Operació Garzón. 

Hi participarà per estrenar a Girona el documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català en un acte organitzat pel Casal Independentista El Forn i El Punt Avui. La projecció del documental tindrà lloc a l'Auditori-Palau de Congressos abans de les activitats que es duran a terme al parc de la Devesa, justament el mateix escenari que ara fa 20 anys va esdevenir un clam contra les tortures i les detencions indiscriminades que va patir l'independentisme. El concert se celebrarà amb el mateix lema del 92: "Catalunya vol viure en llibertat".

La presentació del treball audiovisual se celebrarà el diumenge 29 de juliol a dos quarts de 7 del vespre a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona. A més de la projecció del documental, l'acte comptarà amb parlaments de representants de Llibertat.cat, Alerta Solidària i dels encausats del 92, i també actuacions poètiques i musicals.

Tot seguit se celebrarà la gran festa per la llibertat a la Devesa, que vol ser "una proposta festiva, lúdica, cultural i reivindicativa" i "un nou acte de reafirmació nacional". Serà una jornada única, en què més de trenta dels principals grups musicals del país cantaran desinteressadament per clamar per l'exercici del dret a decidir del poble català.

Entrades ja a la venda

L'acte és gratuït si ja es disposa d'entrada per al concert de la Devesa, de manera que aquella gent que ja tingui les entrades podrà accedir lliurement al Palau de Congressos.

Si no es disposa d'entrada, es pot adquirir al preu de 3 euros en aquesta pàgina web o bé per 12 euros si es compra conjuntament amb el concert, previst per les 8 del vespre després de la projecció del documental.

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Vídeos
Tràiler del documental "Operació Garzón contra l'independentisme català"
Aquest any, coincidint amb el vintè aniversari de l'Operació Garzón als Països Catalans, Llibertat.cat, amb el suport d'entitats i associacions com Memòria contra la Tortura i Alerta Solidària, vol posar en marxa el documental Operació Garzón contra l'independentisme català per abordar la persecució de l'independentisme del 1992 en el marc del 20è aniversari dels Jocs Olímpics.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid