Aporta el teu gra de sorra

Una memòria compartida, un documental de tots

Enmig de l'homenatge al 20è aniversari de Barcelona 92, volem que l'Operació Garzón no s'oculti, sinó que s'expliqui. Aquest documental ho pot fer possible, però ens cal el teu ajut.

És per això que hem apostat pel micromecenatge. Volem que la gent participi del documental i contribueixi a difondre'l. Que se'l sentin seu donant un granet de sorra per fer-lo possible.

Amb aquest objectiu, ens financem a través del crowdfunding, perquè volem que qui cregui en aquest documental s'involucri i participi en el procés de creació del documental intercanviant donacions per recompenses relacionades amb el projecte.
 
Aquest documental serà de tots aquells qui hagin contribuït a fer-lo possible, sigui quina sigui la quantitat que hagin dipositat. Per això el projecte estarà subjectes a la llicència Creative Commons, que permet copiar i distribuir públicament l'obra per tal que arribi al màxim nombre de persones possibles.

Per fer-ho possible i aconseguir el finançament necessari, us animem a ajudar-nos a aconseguir donacions, per més modestes que siguin, fent difusió del projecte i fent aportacions al nostre número de compte indicant que és pel documental:

NÚMERO DE COMPTE: #3025 0001 14 1433442525#


El documental es pot aconseguir per 15 euros (despeses d'enviament incloses) enviant un correu-e a operaciogarzon@llibertat.cat

En què hem invertit els diners?

Els diners recaptats mitjançant crowdfunding es destinaran a cobrir les diverses despeses del documental:
  • Recerca i documentació.
  • Elaboració del preguió i, un cop realitzades totes les entrevistes i aconseguida tota la documentació disponible, tancament del guió.
  • Gravació de les entrevistes -en alta definició- tant dels protagonistes principals, així com de qualsevol altra persona necessària per tal de contextualitzar les situacions.
  • Muntatge del documental.
  • Postproducció tant de vídeo com d’àudio. Retoc de colors, tractaments d’imatge, creació d’infografia, neteja d’àudios, etc.
  • En totes aquestes feines hi participarà un equip de professionals del sector audiovisual: quatre operadors de càmera, dos tècnics de so, un productor, un director, un postproductor de vídeo i un postproductor d’àudio.
  • També hi ha una partida per drets d’imatges i despeses en general, com desplaçaments i dietes, atrezzo, desplaçaments, telèfon, web, etc.

Difon el projecte

També pots col·laborar fent difusió del projecte. A més a més d'utilitzar les xarxes socials, si disposes d'un espai web, pots utilitzar els bàners següents per donar a conèixer el documental a més gent:

Bàner allargat de 510x80 píxels:

Documental sobre l'operació Garzón

Codi HTML:

<a title="Col·labora econòmicament amb el documental sobre l'operació Garzón" href="http://www.verkami.com/projects/1331-operacio-garzon-contra-l-independentisme-catala" target="_blank"><img title="Documental sobre l'operació Garzón" src="http://www.llibertat.cat/ca/images/banerdocumentalallargat.gif" alt="Documental sobre l'operació Garzón" border="0"></a>

Bàner quadrat de 214x214 píxels:

Documental sobre l'operació Garzón

Codi HTML:

<a title="Col·labora econòmicament amb el documental sobre l'operació Garzón" href="http://www.verkami.com/projects/1331-operacio-garzon-contra-l-independentisme-catala" target="_blank"><img title="Documental sobre l'operació Garzón" src="http://www.llibertat.cat/ca/images/banerdocumentalquadrat.gif" alt="Documental sobre l'operació Garzón" border="0"></a>
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid