Operació Garzón
Presentació del documental "L'Operació Garzón" al País Valencià

Dimarts 25 de setembre a les 19,30h al Teatre El Micalet de la ciutat de València

18/09/2012 Diari de treball

Emmarcat en una "Jornada contra la Tortura" a València, el Teatre El Micalet aplegarà la projecció del documental "L'Operació Garzón contra l'independentisme català". L'acte està organitzat pel Fòrum per la Memòria del País Valencià i Societat Coral El Micalet.

Intervindran protagonistes del documental i comptarà amb les actuacions de Pau Alabajos, Colla Estrela Roja de Benimaclet, Grup Owix de Callosa d’en Sarrià, Carles Enguix i Feliu Ventura.

Amb aquest acte, els organitzadors volen retre homenatge a les persones represaliades durant l'Operació Garzón i a totes les víctimes de la repressió i la tortura "d’un estat amb una guerra contra el feixisme i 40 anys de dictadura, que mai ha condemnat el règim feixista i que mai ha processat ni ha demanat responsabilitats a les persones responsables", un  homenatge a les víctimes de la repressió i la tortura a tot el món.

Després hi haurà un sopar al bar del Micalet, on es podrà obrir un debat. Els organitzadors us preguen que confirmeu la vostra assistència al sopar enviant un correu a forumperlamemoria@nodo50.org.

Donen suport la convocatòria, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Associació Cultural Ca Bassot, Ca Revolta, CNT-València, Esquerra Anticapitalista-ESAN, Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV), JERPV, Llibertat.cat, Moviment de Defensa de la Terra (MDT), PSAN, Solidaritat Catalana per la Independència (SI).

 

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid