Sant Cugat
El documental "L'Operació Garzón", a la 1a Festa per la Unitat Popular

Amb Isabel-Clara Simó, Ramon Piqué i Joan Rocamora

07/09/2012 Notícies

El documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català serà present a la 1a Festa per la Unitat Popular que se celebrarà a Sant Cugat del Vallès que omplirà la ciutat d'activitats des d'aquest divendres fins al 13 de setembre.

Aquesta festa, organitzada per la CUP, comptarà amb una presentació pública del documental produit per Llibertat.cat on s'aprofundeix en la detenció de 52 independentistes l'any 92 per garantir. Unes detencions arbitràries que van suposar un cop molt fort a l'independentisme combatiu del moment i que en alguns casos van conèixer la tortura i els maltractaments practicats a les clavagueres de l'estat.

L'acte tindrà lloc dimecres 12 de setembre al Teatre de la Unió i comptarà amb la presència de l'escriptora Isabel-Clara Simó i els encausats del 92 Ramon Piqué i Joan Rocamora, també membre de Llibertat.cat. Amb la projecció del documental la CUP vol "fer el nostre particular homenatge a tota una generació de lluitadors i lluitadores i continuar denunciant la pràctica de la tortura a l'estat espanyol".

La 1a Festa per la Unitat Popular, que se celebrarà sota el lema "Si lluitem, el futur és nostre!", començarà aquest divendres amb un concert i un sopar. Dissabte es realitzarà una fira d'entitats socials i polítiques i cooperatives, una xerrada sobre candidatures alternatives, bastonada, sopar popular i acte polític, per acabar amb un concert de Brams i At Versaris.

Dilluns es presentarà la Cooperativa de Consum i Serveis Altermercat, dimecres es presentarà el documental sobre l'Operació Garzón i dijous la xerrada "Apostem pel decreixement", amb Carlos Taibo, conclourà la festa, que es pot seguir a Twitter sota l'etiqueta #FUPstc.

 

Valora
ACONSEGUEIX EL DOCUMENTAL
Si vols el documental en DVD (amb subtítols en anglès i espanyol) només has d'enviar un correu electrònic a operaciogarzon@llibertat.cat i te l'enviarem a casa.
Col·laboradors
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid