Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Assemblea Nacional
La CUP decidirà el 13 d'octubre si es presenta a les eleccions del 25-N

La proposta on es contemplarà la possibilitat que la CUP participi a les eleccions s'elaborarà a través d'assemblees obertes

29/09/2012 Política

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) celebrarà una Assemblea Nacional extraordinària el 13 d'octubre a Molins de Rei (Baix Llobregat) per decidir si concorre a les eleccions del 25 de novembre.

La formació ha celebrat aquest dissabte un Consell Polític -format pels representants territorials- a Calella (Maresme) on s'ha decidit convocar l'Assemblea Nacional extraordinària, accelerant així el procés de debat sobre la seva participació a les eleccions al Parlament de Catalunya, tal com va anunciar la formació aquesta setmana.

A la trobada, la militància ha debatut sobre la conjuntura política actual després de l'avançament electoral anunciat dimarts i sobre les necessitats de l’organització per a enfortir el projecte.

Celebració d'assemblees populars obertes

El Consell Polític ha acordat també, per abans del 13 d'octubre, l'organització d'assemblees populars obertes a la participació de persones, associacions i organitzacions de l’àmbit de la Unitat Popular.

En aquestes trobades s’aprofundirà en el debat sobre la conjuntura i sobre la millor manera d’intervenir-hi, per obrir així "nous horitzons al projecte independentista de la Unitat Popular", segons ha explicat la CUP en un comunicat.

Fruit d’aquest procés de debat en sorgirà una proposta en la qual es contemplarà la possibilitat que la CUP participi en les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Aquesta proposta serà votada a l’Assemblea Nacional extraordinària.

La CUP convida tots els militants i simpatitzants a participar en aquest debat "en un moment d’intensa politització de la societat catalana, en què caldrà organitzar i eixamplar l’alternativa política de la Unitat Popular", argumenta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid