Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Nova escola en català a Catalunya Nord

El poble de Sagallosa (Cerdanya) acollirà una nova escola de primària en català pel curs vinent

28/06/2012 Res-pública

Després de l'anunci fet per la Bressola que tancava la que té a Càldegues per manca de diners, un grup de  pares d'alumnes i mestres d'aquesta escola ha aconseguit crear una nova escola, amb el vistiplau a nivell pedagògic aconseguit i amb un finançament obtingut per als pròxims 5 anys, a Sallagosa, on els alumnes podran aprendre el català,. segons informa Vilaweb Catalunya Nord

El batlle Georges Armengol, ha cedit un espai per a la futura escola. Ha destacat que això ajudarà a la preservació del català a la comarca i a incrementar els lligams amb el sud.

El batlle ha declarat que 's'ha de començar amb la mainada i s'ha de continuar després amb els més grans i així aquesta entitat podrà tenir una mateixa llengua i uns coneixements més forts'. D'aquesta manera, l'ensenyament serà adaptat a la realitat de la comarca i els alumnes sortiran de l'escola amb un domini del tot convenient del català, del castellà i del francès, i també amb coneixements d'anglès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid