Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió
La plataforma #novullpagar del País Valencià anuncia la defensa conjunta de les sancions

Difondrà models de reclamació i instruccions per fer el recurs administratiu

28/06/2012 Política

La campanya #novullpagar al País Valencià ha anunciat la defensa conjunta de les sancions que alguns dels conductors insubmisos als peatges han rebut en els darrers dies. El Partit Socialista d'Alliberament Nacional (PSAN)Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV), el Moviment de Defensa de la Terra (MDT) i Solidaritat Catalana per la Independència (SI), a més de la Intersindical Valenciana, han destacat l'arbitrarietat en l'enviament de les multes ja que segons asseguren no s'han enviat a tots els participants, ni en tots els dies de convocatòria ni a tots els vehicles, i ni tant sols s'han notificat de forma fefaent.

Els representants de les diferents entitats també han lamentat la desproporció de les sancions, ja que en tots els casos s'ha imposat la màxima quantitat possible. En aquest sentit, les organitzacions critiquen que les sancions no s'ajusten a la llei, per ser anònimes, ja que a la denúncia no hi ha ni la identificació dels agents (en molts dels casos ni tant sols presents en el moment de realitzar l'acció), ni tampoc del particular que suposadament denuncia.

A més, els impulsors han volgut destacar que la majoria de sancions són per no respectar el senyal r-200 Peatge, un senyal que no existeix al nomenclàtor oficial i que a més l'article 153 obliga a aturar-se, cosa que tots els vehicles han fet, però no a pagar.

Davant aquests fets, les diferents organitzacions han organitzat mecanismes de defensa jurídica conjunta. Durant els propers dies es publicaran a la pàgina de la plataforma els models de reclamació dels casos que s'han rebut així com les instruccions per a fer convenientment el recurs administratiu. A més la plataforma ha activat una adreça de correu electrònic novullpagarpv@gmail.com per a aquells supòsits que no s'ajusten als models o per a resoldre qualsevol dubte que puga sorgir.

Les entitats convocants, a més, han destacat la seua voluntat de seguir endavant amb la campanya tot i l'intent de dissuasió i han animat a la societat valenciana a plantar cara contra "aquest abús per unes infraestructures que ja hem pagar sobradament amb els nostres impostos".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid