Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un any després de la mort de l'alcalde de Premià en accident, continuen els talls a la N-II

Avui, fa un any que va morir,l'alcalde de Premià de Mar, Jaume Batlle, en un accident mortal que va tenir lloc  a la Nacional II al mateix municipi on governava. A partir d'aquell lamentable fet, La Plataforma Cívica Camí Ral de Premià de Mar convoca un tall a la carretera el dia 7 de cada mes per protestar contra la sinistralitat d'aquest tram i per demanar la gratuïtat del peatge de la C-32 que es converteix en una altra via de sortida de les poblacions. Maulets del Baix Maresme ha fet una crida per participar al tall de la Nacional II previst per aquest vespre

07/02/2008 18:03 Territori
Des d'aquell dia, la Plataforma Cívica Camí Ral de Premià de Mar convoca un tall a la carretera el dia 7 de cada mes per protestar contra la sinistralitat d'aquest tram i per demanar la gratuïtat del peatge de la C-32 que es converteix en una altra via de sortida de les poblacions.

Els ajuntaments de les poblacions més afectades s'han reunit amb el ministeri de Foment per demanar millores i la conversió de la carretera en una via cívica.

Aquestes suposades "millores" van arribar a l'agost, però ben aviat es van veure que més que millores, eren uns obstacles per millorar els problemes de la carretera.

El passat mes teníem notícia de la creació de la Coordinadora de Plataformes contra la Nacional II que aglutina les plataformes de pobles com el Masnou, Vilassar de Mar i Premià de Mar.

És per això que des de Maulets Baix Maresme dóna suport a la creació d'aquesta iniciativa i fa una crida per participar al  tall de la Nacional II a Premià de Mar d'aquest vespre, a les 20h, a l'alçada de l'estació de la RENFE, i a les properes convocatòries de la Coordinadora de Plataformes en contra de la N-II.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid