Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Detencions 29-M
El SEPC "en peu de guerra" davant la repressió

Dos dels detinguts dimarts són estudiants de la UAB

30/05/2012 Educació

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha respost contra la detenció aquest dimarts de dos estudiants de la UAB pels fets del 29-M, militants del SEPC i la CAJEI i membres també de la Coordinadora d'Assemblees de Facultat (CAF) de la Universitat Autònoma de Barcelona. I també a la detenció del membre del SEPC dilluns a Bunyola juntament amb tres persones més.

Segons ha afirmat, els estudiants estan "en peu de guerra" davant "la criminalització que patim els qui lluitem dia a dia en defensa de l'esenyament públic i de qualitat". A més, considera que "aquestes detencions generen una situació de crispació i malestar general més fort" i denuncia que Felip Puig i Artur Mas "continuen oprimint els treballadors i estudiants que mostren resistència vers els seus atacs i la seva repressió".

"Ens sobren els motius per mostrar el nostre rebuig a l'augment de taxes, a la massificació de les aules, als acomiadaments, a la reducció de la massa salarial, als expedients i multes...", remarca, i afegeix que "per això tampoc permetrem que ens retallin més llibertats".

El sindicat ha exigit la posada en llibertat sense càrrecs dels detinguts i la immediata dimissió dels dirigents convergents com a màxims responsables d'aquesta situació. 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid