Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SEPC
"Culpables" a la seu de Convergència

El SEPC assenyala els culpables de les retallades a l'ensenyament

21/05/2012 Educació

En motiu de la vaga de demà dia 22 de maig, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans duia a terme diumenge a la nit tres accions reivindicatives a la Seu de Convergència. Així denuncien els culpables de les retallades i l'increment de taxes.

Les accions van consistir a penjar a la seu del carrer Còrsega una pancarta amb el mot "culpables" i tenyir la façana de rosa. D'aquesta manera, el sindicat recorda contra qui aniran dirigides les consignes d'indignació de demà al migdia.

A més, avui a la tarda el SEPC ha convocat una roda de premsa per expressar la seva disconformitat vers les polítiques universitàries. En un comunicat de suport a la vaga, es manifesten d'aquesta manera: "les nostres escoles, els nostres instituts i les nostres universitats són escenaris del boicot que pateix l’integritat de l’ensenyament públic". Per dir no a les retallades, als acomiadament i a l'increment de taxes, el sindicat anima tothom a buidar les aules.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid