Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
Tancada a la seu del Consell d'Administració de RTVV en contra de l'ERO

A les 10h , a la resta de centres de treball d'Alacant, Castelló i Ràdio 9, centenars de treballadors s’han concentrat i s’han autoconvocat a les 18 hores a les portes del Consell d’Administració.

09/02/2012 Laboral
A les 9h, epresentants del Comité d’Empresa de RTVV s'han tancat  a la seu del Consell d’Administració, i han penjat la pancarta sota el lema “Els treballadors no som els culpables. Per una RTVV pública, en valencià i de qualitat”, segons informa la Intersindical a RTVV.

Durant aquest matí, el membres del Comitè d'Empresa s'han reunit a la Sala de Juntes amb representants de tots els grups del Consell d’Administració, excepte el PP. El president del Consell, Miguel Domínguez, s’ha presentat a les instal.lacions, però s’ha negat a reunir-se amb amb els del comitè.

Cap a les 10h, a la resta de centres de treball dAlacant, Castelló i Ràdio 9 centenars de treballadors s’han concentrat i s’han autoconvocat a les 18 hores a les portes del Consell d’Administració per donar suport al tancament, oposar-se a les retallades anunciades a RTVV, a l’ERO i per a continuar reivindicant els següents punts:

-  Una ràdio i una televisió pública, en valencià i de qualitat.

- L’oposició frontal a les retallades en el sector públic.

-  En contra de l’ERO que prepara l’empresa i que pretén liquidar una RTVV com a servei públic i que fa caure sobre les esquenes dels treballadors el saqueig dels directius de l’empresa.

- Exigir responsabilitats als mals gestors que ens han portat a la ruïna.

- Contra el retrocés i el menyspreu al valencià que representa el model que proposa la Generalitat.

-Contra la prepotència i autoritarisme de l’empresa que ignora els representants dels treballadors i les directrius de la inspecció de treball.

-Perquè RTVV siga una inversió socialment rendible i no un instrument de propaganda política.

- Denunciem el procés de deteriorament moral que han portat a la nostra empresa  a casos com el de les denúncies per abusos sexuals  contra l’exsecretari general ,Vicente Sanz.

-  Rebutgem la corrupció económica, com ara el cas Teconsa i les adjudicacions de documentals a empreses relacionades amb el director d’antena de TVV, Fernando Lázaro Quintela. Exemples com aquestos, entre d’altres,  són els que ens han portat a l’actual situació econòmica de fallida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid