Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Campanya en defensa dels serveis públics i en contra de les privatitzacions a Montblanc

La CUP engega la campanya "Montblanc en venda" per tal d’analitzar com afecten les retallades, la crisi i conèixer quin és l’impacte real de la situació econòmica actual als ciutadans de la Conca de Barberà

22/02/2012 Drets i Llibertats

La CUP de Montblanc engega la campanya Montblanc en venda per tal d’analitzar com afecten les retallades, la crisi i conèixer quin és l’impacte real de la situació econòmica actual als ciutadans de la comarca. Al mateix temps desemmascarar i denunciar els culpables d’aquesta crisi i les intencions dels governants.

Aquests últims mesos estem vivint una escalada de retallades, privatitzacions i pèrdues de drets socials sense precedents en la història moderna del país. S’estan posant en joc els serveis públics que són el resultat d’anys de lluites i sacrificis de moltes persones anònimes al llarg de la seva vida.

Hem de ser conscients d’aquesta realitat i denunciar aquesta situació. L’única alternativa possible és la defensa i el manteniment de la titularitat i la gestió pública dels serveis públics.

Davant d’aquesta conjuntura la CUP engega una campanya pública de conscienciació, mobilització i acció municipal per tal de posar al descobert aquesta estratègia neoliberal i capitalista que està ofegant i malmeten les condicions diàries i bàsiques de bona part de la societat catalana.

Aquesta campanya de la CUP Montblanc es troba englobada dintre de la campanya nacional que ha engegat la CUP en tot el territori anomenada “En venda” per tal de denunciar la venda dels serveis públics. I també dintre la campanya que l’Esquerra Independentista del Camp ha engegat en la denúncia de les retallades com un acte encobert d’afavorir la privatització dels serveis públics.

La campanya tractarà diverses temàtiques. La primera serà la sanitària. El divendres dia 2 de  març a les 19:30h a la Biblioteca Conangla i Fonatnilles de Montblanc. A través d’un debat - col·loqui amb representants sindicals i professionals del PIUS Hospital i del CAP de Montblanc intentarem conèixer quina és la situació actual de la sanitat a la comarca, descobrir que està passant al Pius i al CAP de Montblanc i el que interessa més saber quin serà el seu futur immediat i a mitjà termini.

La segona conferència tindrà lloc el dia 16 de març a les 19:30h a la Biblioteca Conangla i Fontanilles de Montblanc. La temàtica serà la del Frau fiscal. El periodista del setmanari la Directa i membre de la cooperativa de crèdit COOP 57 ens parlarà del que comporta per a la societat aquesta pràctica delictiva. Posarà xifres i rostres als principals responsables d’aquestes accions.

Arcadi Oliveres serà l’encarregat de realitzar el tercer acte de la campanya. El dissabte 31 de març a les 19:30h a l’antic Hospital de Santa Magdalena de Montblanc. El conegut professor universitari i activista social ens parlarà dels causants d’aquesta crisi i els culpables d’aquestes retallades que estem patint. A més del paper dels bancs i les entitats bancàries en l’origen i les conseqüències d’aquesta crisi.

La quarta conferència tractarà sobre les desigualtats socials. Quines són i com han augmentat aquests anys de crisi i quines conseqüències pot portar socialment a la nostra societat aquesta fragmentació. La xerrada tindrà lloc el divendres 13 d’abril a les 19:30h a la Biblioteca Conangla i Fontanilles de Montblanc i anirà a càrrec del politòleg, sociòleg i professor de la UPF, Albert Sales.

L’última conferència es realitzarà el divendres 4 de maig a la Biblioteca Conangla i Fontanilles de Montblanc. Un acte emmarcat dintre de la jornada de l’1 de maig. Una conferència sobre la situació laboral actual i com es veurà modificada arran de la reforma laboral que s’està elaborant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid