Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BORDILS
La CUP vol crear un Banc de Memòria Digital

La Candidatura presentarà una moció al proper Ple on defensarà la creació d’un Banc de Memòria Digital a Bordils

11/01/2012 Política
La iniciativa, sorgida de la Comissió de Memòria Històrica de la CUP Bordils (Gironès), pretén ser un recull dels testimonis directes de la gent del poble amb la finalitat de poder emmagatzemar el coneixement dels ciutadans que han viscut els esdeveniments del segle XX. El projecte partirà de la recuperació de la memòria oral del municipi a partir d'entrevistes a la gent gran i la recopilació de material amb contingut històric com poden ser fotografies, filmacions, postals antigues o programes de diferents actes. La formació considera que “les bordilenques i bordilencs són la font d'informació més valuosa que hi ha al municipi” subratllant la importància de l'aprofitament de tot aquest contingut històric.

La Candidatura d'Unitat Popular al municipi demana a l'Ajuntament tot el seu recolzament tant a nivell logístic i en la difusió del projecte a través de la seva web i del butlletí municipal com en el suport a nivell econòmic.

En la moció que es presentarà al proper Ple municipal d'aquest mes de gener, s'instarà al conjunt de la població a participar de forma activa en el projecte, ja sigui aportant informació i material o integrant-se en la comissió encarregada de la creació del projecte.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid