Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La CUP convoca un acte de protesta davant del Carrefour a Vic

Demà a les 12h davant del supermercat que aquesta cadena té al sector d’El Sucre.

27/01/2012 Llengua
La CUP convoca un acte de protesta davant del Carrefour a Vic La CUP convoca un acte de protesta davant del Carrefour a Vic | Autor: Arxiu
La CUP, en el marc de la campanya de boicot al Carrefour, ha convocat una protesta per aquest dissabte. L'acte consistirà en el repartiment de fulls informatius als clients de l’establiment, als quals se'ls lliurarà un full explicatiu de la protesta i un formulari per omplir i lliurar al servei d'atenció al client del supermercat.

La CUP va denunciar en un primer moment aquesta nova agressió a la llengua catalana preparant una campanya de boicot als establiments de la marca Carrefour. El grup municipal a Vic ha considerat que “actuacions com la de la cadena francesa, representen un menyspreu cap a la llengua catalana i els seus parlants”, instant a tota la ciutadania a fer arribar mostres de protesta a l'empresa i a iniciar una campanya de boicot. La formació ha aprofitat per convidar a les persones i entitats a adherir-se a la campanya de boicot que ja s'està duent a terme, a través del grup del facebook “fem boicot a Carrefour!!” o enviant un missatge al correu vic@cup.cat. També han anunciat que durant els propers dies, informaran dels actes que s'estan preparant per tal de denunciar aquest nou atac a la unitat lingüística del català.


Recordem que la cadena francesa de supermercats Carrefour, ha decidit eliminar l'opció del català de les caixes de pagament ràpid dels seus establiments al País Valencià després que el col·lectiu espanyolista Colectiu Signes pel desenroll del valencianisme presentés una queixa a l'empresa a través del web. El grup anticatalà criticava l'ús del català normatiu enlloc de la variant valenciana en els serveis de pagament dels establiments del país.
 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid