Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets de les terres l'Ebre en contra del Carrefour d'Amposta

El proper dissabte, 5 de març, Maulets de les terres l'Ebre farà un acte de denúncia per la mort del petit comerç i la pagesia d'Amposta, "assasssinats per l'Ajuntament i Carrefour".

L'acte de protesta simbolitzarà un enterrament, i el seguici fúnebre sortirà a les 11 del matí de la plaça del Mercat, i anirà en processó pels carrers de la ciutat fins arribar a la plaça de l'Ajuntament.  Per a Maulets, l'arribada de Carrefour a Amposta "s'ha venut com una oportunitat per al territori, una oferta de llocs de treball en temps de crisi".

03/03/2011 23:43 Territori
En canvi, lamenten que no s'haja parlat dels “danys col·laterals” que pot comportar la implantació de la multinacional a la capital del Motnsià, ni de com pot afectar l'hipermercat a la pagesia i al petit comerç d'Amposta, "que ja fa anys que estan en crisi". "Sense poder 'rebentar' preus com fan les grans multinacionals, sense poder oferir els mateixos horaris i sense disposar d'uns diners i un poder com el d'este tipus d'empreses, als petits productors i comerciants d'Amposta els espera un futur complicat", afirma Maulets en un comunicat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid