x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Gabancho i Clara-Simó omplen a vessar les Cotxeres de Sants

L'acte organitzat per Sants-Montjuïc per la independència va abordar el full de ruta de l'ANC cap a l'estat propi

23/01/2012 Política
Les escriptors Patrícia Gabancho i Isabel Clara-Simó van omplir de gom a gom les Cotxeres de Sants a la xerrada que va tenir lloc dissabte passat organitzada per Sants-Montjuïc per la Independència. L'acte, que portava per nom “Parlem d'independència”, va consistir en un col·loqui entre les escriptors i una xerrada sobre el procés constituent de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i sobre el full de ruta cap a l'estat propi.

L'assistència va ser massiva i va superar l'aforament de la sala d'actes de les Cotxeres de Sants. Molts dels assistents van haver de seguir les intervencions a peu dret.

En el col·loqui es van tocar tant temes d'actualitat com l'incompliment dels compromisos d'infraestructures, l'aprofitament de la crisi per recentralitzar l'Estat, el desmantellament de les caixes d'estalvis i molts d'altres. També és van tractar qüestions de més recorregut, com ara el fracàs del catalanisme entès com a autonomisme, el lent però constant declivi de l'economia catalana o la recuperació de la idea de la nació espanyola en el seu sentit més excloent.

El públic va poder participar després de les intervencions en un torn obert de paraules en què es van comentar amb més detall els aspectes que més van interessar els assistents, la majoria dels quals estaven relacionats amb les diferents fases del full de ruta i de com es preveia dur-lo a la pràctica.
Valora
Rànquings
  1. 313 anys després la monarquia borbònica torna a reprimir el color groc per Sant Jordi
  2. El vídeo "Es tanzt ein Bi Ba Butzemann" (Viva Puigdemont) rep més de 200.000 visites en 24 hores
  3. La CUP inicia una recollida de signatures contra el nomenament de Santi Vila com a director general d’Aigües de Banyoles
  4. Abans es trencarà Catalunya?
  5. La por ha canviat de bàndol i Catalunya se'n va... a poc a poc, però se'n va
  6. Banc Sabadell finança un fabricant de bombes de dispersió, tot i estar legalment prohibit a l’Estat espanyol
  7. Viena es solidaritza amb Catalunya
  8. Tothom a la mani del 15A #LlibertatPresosPolítics
  9. Reflexions en la Diada del 25 d'Abril
  10. Il·legalitzar Catalunya
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid