Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Falset
Inauguració Casal Pere Joan Barceló "Carrasclet"

El proper dilluns obrirà les portes el Casal Popular Pere Joan Barceló “Carrasclet” al carrer Salvador Estrem i Fa, 14 baixos de Falset (Priorat).

02/12/2011 Política
A partir de les set del vespre, es farà un repàs de la trajectòria que els ha portat fins aquí, a través de fotografies i cartells, i continuaran amb la intervenció d’alguns dels impulsors del projecte, explicant el passat, el present i el futur del Casal. Conclourem l’acte amb un brindis pel Casal.

Després de quatre anys de treball a la comarca, engeguen el projecte del Casal amb moltes ganes i il·lusió, però també conscients del repte que suposa mantenir un espai viu a la comarca.

El nou Casal Pere Joan Barceló “Carrasclet” vol esdevenir el centre comarcal de tots els moviments socials i culturals de l’Esquerra Independentista del Priorat, i la continuació de la trajectòria realitzada aquests darrers anys per la gent que ha estat treballant, tant dins del Col·lectiu Independentista del Priorat com en d’altres col·lectius. L'objectiu és que el Casal sigui un espai de trobada, de difusió i de debat; on es facin xerrades, jornades, cinefòrums, etc., sobre temes socials, nacionals, de gènere i ecològics, entre d’altres.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid