Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atac al nou local del Col·lectiu Independentista del Priorat a Falset

La matinada del 18 al 19 de setembre una persona -segons ha pogut confirmar una veïna del immoble- va atacar el nou local del Col·lectiu Independentista del Priorat (CIP) ubicat a la plaça de la Quartera de Falset. L'atac, que ja ha estat denunciat per membres del col·lectiu, va consistir en xafar part del porticó de la porta d'accés al local i el vidre d'aquesta. El CIP ha mostrat el seu malestar per aquest atac i ha anunciat que d'aquí poc estrenaran el local per obrir un espai de treball i participació a la capital del Priorat. De fet, aquesta mateixa setmana havien d'iniciar les obres de reforma i adequació del local. Tot i que es desconeix la identitat de l'agressor, no se'l vincula en cap grup organitzat ni a cap ideologia política, sinó que pensen que hauria pogut ser provocat per disputes de caràcter personal de persones que ni formen part del col·lectiu, però que l'agressor els hi hagi vinculat per ignorància, segons informa Pobleviu.cat
 
 

24/09/2009 18:44 Drets i Llibertats
El diumenge un grup de membres del CIP van anar al local per realitzar assemblea. En arribar, van veure que el porticó de la porta d'entrada estava xafat i que també ho estava el vidre d'aquesta. Una veïna els va informar que la matinada del 18 al 19 de setembre, va sentir un fort cop i va veure una persona que marxava corrent per la plaça. A part d'aquesta porta no hi ha més danys materials i, per tant, l'agressor no va poder entrar dins el local, tot i que, aquest està buit, ja que està en procés de remodelació.
 
Davant d'aquests fets, el CIP ha mostrat públicament el seu malestar per l'atac i ha denunciat l'atac a les instàncies judicials. No obstant, aquesta mateixa setmana iniciaran les obres de remodelació del local, ja que, pretenen inaugurar-lo el més aviat possible. El CIP ha recordat que l' obertura d'aquest local ha de servir per dinamitzar la vida associativa, social i política tant de Falset com de la comarca.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid