Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CSO
Celebració del 10è aniversari de Can Masdeu a l'Ateneu Popular de Nou Barris

Can Masdeu compleix una dècada com a projecte de projectes, comunitat de vida i laboratori on experimentar amb altres mons. No teníem gens clar si arribaria aquest moment, però sens dubte seguim aquí, tirant arrels i construint alternatives. Per celebrar-ho organtizen avui tot seguit d'activitats a Ateneu Popular de Nou Barris de Barcelona

03/12/2011 Territori
Conscients que es troben en una època de canvis, a Can Masdeu els impulsen a seguir alerta, entre altres coses, davant els nous plans de l’ajuntament de construir 16 portes per conectar la ciutat i la serra de Collserola. Davant aquest nou pla i al costat d’altres col·lectius i entitats essencialment de Nou Barris, han iniciat una "campanya per fer escoltar la nostra veu" i construir propostes des de baix.

Considera que millor ocasió que el 10è aniversari per recordar que la “porta a Collserola” de la vall de Can Masdeu porta molts anys oberta, gràcies "a tots els barris de Nou Barris i altres llocs que han fet possible aquest projecte!
"

En aquesta ocasió tan especial han volgut sortir de la vall per apropar la celebració a Nou Barris i muntar un esdeveniment més gran del que la vall ens permet. Hem pensat un acte on hi hagi espai tant per debatre i reflexionar junts, com per trobar-se amb amics, riure, ballar i gaudir del treball de bons artistes.

El lloc que els semblava més apropiat per a això és l’Ateneu Popular de Nou Barris i "és amb les compas de l’Ateneu i amb totes vosaltres amb qui volem celebrar aquests 10 anys de vida i lluita".

Activitats de celebració

17:00h- Chocolatada, a càrrec de la gent dels horts comunitaris de Can Masdeu.

18:00h- Acte polític, per intercanviar opinions sobre el passat, el present i el futur de Can Masdeu en el context actual.

20:30/21h-Concert al carrer de la Fanfàrria Contratiempo i sopar de entrepans.

21:30h- FESTA- CONCERT amb:

Alba Sarraute: Pallassa Contemporània i Presentadora de l’acte …

Gadjo: Gipsycumbia Balkanicska Wobbley Swing …

La Gozadera Orchestra: Salsa Dura …

The Rigodonians: el So apostat a la seua Volta al Món en 80 vinils … Boogaloo, Salsa, Funk, Soul, Ska & Bizarras diverses.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid