Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Tio Cuc d'Alacant obre les portes amb un homenatge a Miquel Grau

Amb l'objectiu de fomentar la llengua i cultura catalanes un nou casal ha obert les portes a Alacant quan fa tres anys del tancament del Casal Jaume I. Es tracta del Casal Tio Cuc, i es va inaugurar aquest dissabte amb un homenatge al lluitador alacantí Miquel Grau, mort l'any 1977 mentre participava a l'enganxada de cartells de la Diada del País Valencià.

Més d'un centenar de persones van participar a la inauguració del centre, un projecte veu la llum després d'un any de feina. La jornada va començar amb una concentració en memòria de Grau i, tot seguit, la gent va marxat a ritme de dolçaina des de la Plaça dels Estels fins la seu del Casal.

09/10/2011 15:45 Cultura

manialacant

Amb la pancarta de "Per la llengua, per la cultura, pel país", els membres del Tio Cuc van travessar el centre d'Alacant donant-se a conèixer com el nou espai on aglutinar tots aquells interessats en la llengua i la cultura pròpies. La inauguració es va completar amb un concert dedicat al cantautor Ovidi Montllor.

El casal, situat al carrer Sant Leandre, oferirà des de classes de valencià fins a conferències. L'organització, horitzontal i assembleària, vol impulsar un projecte obert i global que ajude Alacant a recuperar les seues arrels.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid