Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La plataforma ciutadana Molins contra les Retallades respon a Boi Ruiz sobre l'ocupació del CAP

La matinada de de dilluns també es van ocupar els Centres d'Assistència Primària (CAP) de Breda, Anglès, Sant Hilari, Sils, Vidreres, Hostalric i Arbúcies a la comarca de la Selva i el de Trinitat a Barcelona.
 

Davant l'afirmació de Boi Ruiz on declara que “el Departament de Salut prendrà les mesures que siguin necessàries per a la protecció dels professionals per garantir així el correcte exercici de les seves tasques” considerem que estan fora de la realitat d'aquesta ocupació i que són un intent barroer de criminalitzar-la volent fer entendre que la seguretat dels professionals està en risc.

14/09/2011 09:08 Drets i Llibertats
La Plataforma remarca que són ells els primers que reclamen un bon servei d'assistència primària i no tenen cap mena d'intenció d'interferir en el funcionament actual del centre. En tot moment assenyalen que  buscan la complicitat amb els professionals que hi treballen a qui han fet arribar els motius de la mobilització a través d'un escrit a la direcció del centre. En aquesta primera nit d'ocupació hi ha hagut una excel·lent relació amb el personal de neteja, l'únic que treballava en aquest horari, amb qui hi ha hagut un tracte cordial i d'entesa en tot moment.

El tancament es va produïr ahir a les 9 del vespre, moment en que, segons el nou horari que es va establir el passat 1 d'agost, el CAP tanca les seves instal·lacions. Avui, a les 8 del matí, l'hora de reobertura del servei, s'han deixat lliures les instal·lacions amb la intenció de tornar-hi aquesta tarda per mantenir la protesta. Entre les 18h i les 21h els membres de la plataforma faran presència al CAP per tal d'informar als usuaris del motiu de la protesta i posteriorment es prepararan per passar-hi la segona nit.
 
Recordem que a l'inici del passat mes d'agost, Molins de Rei va viure una de les manifestacions més grans de la seva història. Unes 500 persones es van mobilitzar en contra el tancament del servei d'urgències del CAP.
 
 
 
Per saber-ne més
 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid