Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP declina rebre Artur Mas a l'ajuntament de Sant Cugat

La CUP de Sant Cugat no participarà en la rebuda al president de la Generalitat de la CAC, Artur Mas, que tindrà lloc aquest dilluns a l'ajuntament. La candidatura independentista no assistirà a l'acte per per mostrar la seva oposició a les retallades que està duent a terme el govern en àmbits com l'educació i la sanitat. La CUP torna a diferenciar-se dels altres grups polítics i aposta per actituds simbòliques de ruptura com les mostrades durant les investidures d'electes.
 
Els mitjans locals ja s'han fet ressò d'aquest posicionament, en què els regidors de l'ajuntament de Sant Cugat estan convocats aquest dilluns per participar en un acte protocolari de benvinguda al president de la Generalitat Artur Mas.

17/07/2011 21:41 Política

 

Els membres de la CUP al consistori, Ignasi Bea i Guim Pros, no participaran a la cita per mostrar la seva oposició a la línia política de Mas i a les retallades que està aplicant el govern.

Guim Pros ha explicat púbicament que aquesta decisió es pren perqè "rebre el president Mas no aniria en consonància amb la línia política de la CUP" i que en els moments actuals, "cal apostar decididament per la independència", fet que  no coincideix amb les darreres actuacions del govern de la Generalitat.

Artur Mas visitarà l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès a dos quarts de cinc de la tarda en la seva primera visita a la ciutat com a president de la Generalitat. A les cinc, Mas inaugurarà  una ampliació d'instal·lacions de Boehringer Ingelheim al seu Centre de Producció Farmacèutica de Sant Cugat.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid