Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes presenta el nou organigrama intern i les línies de treball per a la legislatura

La CUP de Blanes va celebrar divendres passat la seva primera assemblea oberta, on es van valorar els resultats electorals obtinguts per la CUP a les darrers eleccions municipals -on la formació no va obtenir representació- i així mateix es va exposar la línia de treball que es seguiria durant aquesta nova legislatura.

L'assemblea es va iniciar amb un balanç dels resultats electorals obtinguts, en el qual es va destacar el nombre de vots obtinguts, 622, i el fet que la CUP havia quedat sense representació al consistori per l'estret marge de 65 vots.

14/07/2011 17:49 Política
Així mateix, es va fer públic l'import que finalment s'havia destinat a la campanya electoral, 2.500 euros. Durant l'assemblea es va valorar el suport que s'havia rebut a les meses del centre vila, on la CUP va ser la tercera força més votada i els bons resultats a Quatre Vents. En canvi, els pocs vots que es van obtenir en barris com La Plantera, Valldolitg o Ca l'Aguidó expressen, segons la formació, la necessitat i el repte de fer-hi arribar el missatge fresc i renovador de la CUP en aquests quatre anys de legislatura.

Nou organigrama

Seguidament es va exposar el nou organigrama intern de la CUP. Una reestructuració que l'Assemblea havia cregut necessari realitzar per tal d'assolir amb èxit el compromís adquirit amb tota la gent que havia donat suport al projecte d'aprofundir en les alternatives transformadores i fiscalitzar les actuacions del nou equip de govern.

En aquest sentit, es van exposar les diferents comissions creades i es va animar tots els assistents a participar-hi activament. Al mateix temps, es va anunciar que properament es crearia un grup de debat obert a la participació de tothom, començant per l'àmbit d'educació, en el qual serà possible la participació d'una manera activa aprofitant les possibilitats del treball en xarxa a través d'internet.

Finalment, es van exposar les línies generals de treball per aquesta nova legislatura i es va destacar la voluntat de desenvolupar el programa polític i fiscalitzar l'equip de govern, tot i no tenir representació en el consistori. Així, a nivell institucional la CUP treballarà per portar terme totes i cadascuna de les propostes del programa polític basades en la implantació de mecanismes reals de participació ciutadana, en la creació d'un Ajuntament transparent, en el respecte d'un model de ciutat per viure-hi i treballar-hi, en la lluita per l'educació pública de qualitat, la cohesió social i el manteniment de les partides de política social, entre d'altres.

Finalment, es va explicar la primera actuació que s'havia dut a terme per part de l'Assemblea a nivell institucional. En aquest sentit, es va sol·licitar a l'Ajuntament que el document de traspàs de cartera es fes públic i fos de lliure accés per a la ciutadania, com a símbol de transparència. Petició que ha estat momentàniament denegada per l'Ajuntament.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid