Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presa de possesió del càrrec de regidor de la CUP de Santa Coloma de Farners

Amb aquesta frase, l'Eloi Ginestà de la CUP de Santa Coloma de Farners (Selva) prenia possessió del seu càrrec: "Prometo per imperatiu legal i per poder servir al poble que m'ha escollit, únic dipositari de sobirania, sense renunciar mai ni els principis republicans ni a la independència del meu país, ni a la reunificació de la nació catalana."

En la seva intervenció el regidor de la CUP, Eloi Ginestà, ha encoratjat al govern colomenc (CiU i PSC) a crear la comissió de festes, que CIU va prometre per la campanya.

11/06/2011 17:51 Política

I ha denunciat que posant multes per cartells suposadament "mal penjats" no és la millor manera de donar suport a les entitats. També ha encoratjat a la gent a anar a l'assemblea d'indignats/des d'aquest vespre, a les 7, a la Plaça Farners.

Per saber-ne més:

La CUP irromp a molts municipis i es consolida com l'alternativa

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid