Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Blanes demana que es faci públic el document de traspàs de les àrees de govern

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) va presentar ahir dimarts una instància davant l'Ajuntament de Blanes en la que es sol·licitava l'accés al document de traspàs de les diferents àrees del consistori que s'ha elaborat en ocasió del canvi de govern municipal.

Així mateix, també es va sol·licitar que aquesta documentació es fes pública a la resta de la ciutadania blanenca en base als principis d'informació, participació i transparència que aquest nou equip de govern va comprometre's a respectar i potenciar durant la darrera campanya electoral.

22/06/2011 10:52 Política
Des de la CUP entenem que aquesta documentació ha de ser de lliure accés per a la ciutadania i entitats blanenques sense cap tipus de limitació, perquè es tracta d'informació d'interès públic que als afecta d'una manera directa.

Per aquest motiu, des de la CUP s'ha demanat que es faciliti l'accés al document de traspàs de cartera a tots aquells que puguin estar interessats en conèixer l'estat actual de les diferents àrees de l'Ajuntament, als efectes de potenciar la transparència en el consistori blanenc, tal i com així es realitza en d'altres Ajuntaments de Catalunya.

Per saber-ne més:

101 regidors, 4 alcaldies: La lluita de la CUP a les institucions es consolida


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid